Det är kallt i huset...

Förutom i mitt rum för jag har kupèvärmaren på som vanligt! HAHA! Igår hann jag inte skriva så mycket för jag satt och spelade mitt underbara Guitar Hero Metallica! Jag har faktiskt börjat köra på Medium och har börjat använda den blåa knappen. Tihi. Men ni fick ialla falls e min super goa glass! Jag köpte ny gitarr till spelet oxå eftersom våran laggade sönder, det gjorde jag efter dopet som vi var på igår. Våran lilla kusin Rut döptes i Råby. Så gullig så. 

idag planerar jag att ha en riktig koladag, en seg dag alltså med mycket godis! Imorgon så börjar jag och Linnèa med Jullovs jobbet på ISS. Toalettstädare som vi är! ^^ Pengar är alltid välkomna även om man måste offra några sovmornar. Men vi brukar ha roligt ändå!

 

Här har vi Linnèa som mycket ordentligt rengör en toalett :) Haha, men vi brukar faktiskt ha riktigt skojj på jobbet! :D Bilderna är från när vi sommarjobbade :)











Mums

Den här fläskbomben satt jag och mumsade på nyss!


Vanilj & hallongladss, kolasås, 5 sorters strössel och varma hallon, och såklart lite grädde!
Nu sitter jag med en yogurt för att lugna magen lite x) hihi.










Juldagen

Idag mår jag bättre mentalt men sämre fysiskt. Tror att jag har feber för är trött och slapp i kroppen. Farmor och farfar kom förbi imorse och lämnade sina julklappar. Jag fick strumpor men bin på, en ögonskugga och 500 kr. Dagens ljuspunkt blir att pappa har sagt a´tt idag ska jag och Bine få gå runt på City Gross och fylla en hel kundvagn med vad vi vill i ätbar form eftersom han knappt handlat några julklappar alls till oss. Så det ska väll bli roligt och ska försöka övertala Pappi att köpa en GuitarHero skiva eftersom våran gick sönder i typ mars? Då får vi iaf någon nytta för x-boxet som annars bara står och skräpar. Annars ska jag försöka ta det lugnt idag så jag inte förstör hela jullovet med att vara sjuk. Zabine älskade sin julklapp som hon fick av mig, Erik Grönwalls album som hon spelat för full volym ända sen igår förmiddag. Hon tog tillochmed med sig skivan och såelade den i bilen påväg till släkten, hehe. Så till henne blev det en klockren julklapp så jag lyckades iaf med något! :)

 








Julafton

Det har vart det sämsta Julafton nånsin för mig. Att inte fira med hela familjen, sitta i ett och samma rum hela dagen och inte hitta nån julefrid. Jag har inte fått en enda julklapp som jag tyckt om. Jo, en kaffekopp men den va inte heller rolig sen eftersom syrran fick en exakt lika dan. Sähär är det väll när föräldrarna ska flytta isär precis före jul. Jag har försökt att ha roligt men det går inte. Jag känner mig som ett orkelöst miffo. Skulle inte julen vara glädjens högtid? Varför är inte jag glad isåfall?










Snart Jul...

Om 17 minuter är det julafton! Kände bara för att skriva det för jag är inte ett dugg trött och har ingen som helst lust att gå och sova! :S

God Jul på er alla! :D










9 Månader!<3

Idag så firar jag och min Jimmy 9 underbara månader!! Det som är lite synd är ju det att vi firar på varsitt håll, han är med sin mamma och sin mammas släkt och firar jul och jag sitter här och firar med en massa choklad.

För exakt 9 månader sedan var det måndag och vi hade engelska som sista lektion. De som hade gjort klart en inlämningsuppgift fick sluta 20 min tidigare. Dagen innan hade jag vart med mamma och Zamantha på Täby. Fredagen innan var Jimmy, Carro och Niclas hemma hos mig, på Torsdagen fyllde jag år och på Onsdagen hade vi friluftsdag och gick 3 mil till Söra. På vägen hem missade jag bussen! Jag har nog aldrig vart så glad över att missa en buss i hela mitt liv! Och sen börjar storyn, som fortfarande är igång och som förhoppningsvis håller på ett bra tag till! Det känns som att allt hände för en vecka sedan, och inte för hela 9 månader sedan! Det är otroligt hur mycket man kommer ihåg och hur fort tiden går. 

Jag älskar dig Jimmy! <3

 












Mys i stallet!

Det är väldigt mycket mys nu i Jultider! Jag hart vart i stallet och pysslat hela dagen. Tog hand om Musse, Toppsan, Dilba, Magnum och Fiffe. Jag hittade äntligen mina broddar också som jag letat som en tok efter så jag drog ut med Sputnik i vintermörkret och galoppade i snön! Det är underbart att ha häst ibland alltså! Vissa dagar är det bara jobbigt med lera, skador, avramlingar och you name it. Men dagar som denna då allt (eller ja, nästan allt) flyter på, då är man så himla lycklig över att vara hästmänniska. Det som dock inte var så himlans skoj idag var att Pascal lyckades smita och förstöra hela leddhålet hos åringarna så de rymde de med. Men som tur var så styrde alla 3 hem mot stallet så det ordnade sig tillslut. Jag sprang även och fotade pollarna i hagen och fick några mysiga vinterbilder. Speciellt på Musse, den knasen, som ska vara såhäääär nära kameran hela tiden haha. Mina pollar är bäst! <3


Musse & Sputnik i hagen <3


Musse lekte typ "Knasboll på kulle" hihi. Toppsan i bakgrunden.


Sputnik <3


Magnum, fotade med Lollos Nikon!


Magnum.











Godmorgon!

Klockan är 20 över 10 och jag ska snart bege mig ut och fixa med stallet i kylan. Det känns som att det här kommer bli en riktigt bra dag! Jag och syrran ska fixa julskibnkan så att den är klar tills imorgon, vi ska hjälpas åt att fixa stallet och så är det allt vanligt, mysigt julpyssel som ska fixas. Imorgon är det Julafton! Det känns ju som att vi hade sommarlov alldeles nyss. Men iallafall, mina händer blev helt misshandlade igår, först råkade jag skära upp ena pekfingret på en sko (?) Ingen aning om hur jag lyckades med det, haha. Sen så blev båda min händer klämda av Metallica i ett dörrhål och slutligen så tyckte Magnum att mina fingrar liknade morötter. Yes jag har sår på varranat finger ungefär haha. Nej, nu ska jag bege mig ut och ta hand om mina älsklings pollar! :)

Musse & Sputnik <3











<3

Världens bästa Jimmy fick sin julklapp idag! En röd Fred Perry t-shirt med ett fint tryck på som han önskade sig. Han fick även en schweizernöt choklad bara för att han är bäst i hela välden! Så är det bara! :D

Påvägen hem så åkte jag och Pappa till Willys och handlade lite smått. Julskinkan köpte vi idag och jag och Bine ska fixa till den imorron. Den stora julshoppingen av mat blir imorgon. Sen när Jag och syrran skulle ut och kvällsfodra hästarna så lossnade en stor snöhög från vårat tak och gissa vem som fick den rakt i huvet? Japp, jag såklart... haha. Godnatt! :)











Stalljobb

Höll på i stallet från kl 11 till kl. 3 typ. Det var väldigt mycket som skulle fixas. Jag och syrran delade upp allt så det blev inte så jobbigt ändå. Jag hann även med ett liten ridtur på den snöiga banan med Mussegull. Idag var det -16 grader när vi började men nu äre rena rama sommaren på bara -0.7 grader! Haha Hawaii nästa. Magnum har lyckats vricka sig i hagen så jag ska ut och linda om hans lilla ben nu när det är dags för kvällsfodring. Metallica var riktigt bökig imorse när vi skulle släppa ut dem. Hon gillar inte att gå i grimskaft. Fotade även Lollo och Bine när de red på banan med Sparris och Sputnik. Fick det stora äran att knäppa med Lollos grymma Nikon kamera! Härligt Härligt :)


Metallica & Accidento (Sparrens föl), i somras på bete.











Kall dag, men inte på mitt rum.

Somnade med kupèvärmaren på och vaknade vid 3 av att det var så varmt så jag var tvungen att öppna fönstret! Sen nu imorse när jag vaknade igen så upptäckte jag att all min choklad hade smällt. :( Men det är bara att lägga den i kylen sen så ska det nog gå ändå. Choklad är nästan godast när den fått smällta en gång och sen fått stelna igen. I resten av huset är det bara 17 grader varmt så man fryser nästan arslet av sig om man går utanför mitt rum, som är helt perfekt uppvärmt tack vare min kära kupèvärmare. Serriöst, jag skulle INTE kunna överleva utan den! Idag har jag planerat att va i stallet så länge som det krävs och sen kanske va med Jimmy, Linda och Niclas! Hoppas verkligen att vi kan träffas en stund idag för vi har alltid så skojj ihop. :)  


Här är vi som brukar ha Rööövroligt tillsammans! :D <3











Julklappsshopping!

Idag har jag handlat julklappar till min family så nu är det klart. Det är bara för julen att komma! Tror faktiskt att jag fick tag på rätt roliga julklappar som de kommer tycka om. Zabines present är iallafall 100% säkert att hon kommer gilla. Hihi!

Jag fick även julklappar av Jimmy och hans super snälla mamma idag! Av Jimmy fick jag Avril Lavingnes Black Star och en massa marabouchoklad! Av hans jätte snälla mamma fick jag en merci chokladask! Tack så jätte mycket, jag blev verkligen hur glad som helst! :D <3

Annars idag så har vi förutom att shoppa julklappar även bakat sockerkaka, ätit lasange och bara haft en såndär underbar slappdag. Sen kom mamma och hämtade mig vid 8 och jag har vart i stallet hela kvällen. En riktig toppendag! :D

 







Min Önskelista!


--> Feta högtalare till min stereo
--> Sony Ericsson Aino
--> Massa choklad
--> Avril Lavigne Black Star parfym
--> TV till mitt rum
--> Mitt favvis Schampoo&Balsam
--> Och såklart, Pengar!

Jag önskar mig en massa random saker såklart också, typ men massa roliga saker iallafall :)











SM

Jag har funderat på lite saker angående inomhus SM i hoppning 2010. Det går redan i mars! Man kommer ju ha noll tid att förbereda sig. Just nu har Sputnik lite vintervila och det är bara en nationell tävling innan SM! Alltså kommer vi bara ha en enda Msv A att träna på. Dessutom går SM i Helsingborg, bajslångt härifrån och så är det skittråkigt att bo i mobila boxar när det är kallt ute. Hoppas att vi kan hoppa en regional tävling innan så vi hinner komma igång bara. Hur det nu går på SM är ju skitsamma, vi har ju redan vårat brons sen i höstas! Det kommer jag leva på resten av min tävlingskarriär! Och Sputnik har ju bevisat att han är bäst. :)


<3











Mys med In Flames!

Just nu sitter jag på mitt rum och bara myser och väntar på att håret ska torka och har det bra. Har kupèvärmaren på så det är jätte varmt och skönt i rummet, nästan lite för varmt så det kanske är dags att stänga av den. In Flames är i högtalarna såklart och just nu är det Come Clarity som spelas, myslåt. Senare ska Jimmy och hans mammi komma och plocka upp mig och så ska vi pynta deras julgran. Det ska bli mysigt det med! Senare hoppas jag att vi träffar Linda och niclas en sväng! Jag saknar dom små roliga idioterna! På Tisdag tänkte jag shoppa julklappar för glatta livet så har man det avklarat också.









Stämningen har landat

Yes! Julgranen är uppe och det är fullt med snö ute! Underbart! Det var jätte längesen det var snö ute på julafton så det känns hur bra som helst. Nu i veckan ska jag ge mig ut på julklappsjakt i sista minuten som jag gör varje år. Jag har bara lyckats köpa julklappar i god tid en gång och det var julen 07. Jag har vart med Jimmy hela dagen idag och planerar att va med honom imorgon eftermiddag igen, måste lista ut vad jag ska köpa till människan! Han måste varar den svåraste att köpa julklappar till i hela världen! men jag ska nog komma på nått! :) Godnatt!

 








Jullovet kan börja!

Jag har vart riktigt slö på att uppdatera den här veckan, förlåt förlåt. Men jag har haft jätte lite tid och tusentals andra ursäkter. Igår var det avslutning i kyrkan med skolan. Det var jätte mysigt med sång och lite pratande lärare. När vi kom tillbaka till skolan blev det tomtegröt och lite godis! Innan dess så samlades vi hela klassen NP1C en sista gång. Kommer sakna våran klass faktiskt för vi hade väldigt roligt ihop, men det blir förhoppningsvis dubbelt så kul i nya klassen Jo1! Betygen kommer vi få runt julafton och så får vi också våra slutgiltiga besked om vilken linje vi kommit in på.

Jag har tagit jätte mycket bilder men det går inte att föra över dem från min dumma telefon till datorn! Jäkla skit.. Om jag får tillräckligt med pengar nu i julklapp så ska jag köpa mig en ny.

Det blir några bilder på Julmiddagen i onsdags istället som Nadja tagit!:)

















Julmiddag & Fest= Lyckat!

Julmiddagen var det bästa på hela kvällen! Sjukt god mat med julskinka, prinskorvar, ägghalvor,gravad lax och en massa mer! Underhållningen var hysteriskt rolig ochd et bästa var när 3.orna immiterade dem som vunnit i årets kategorier. Haha, vissa var så sjukt roliga så man höll på att trilla av bänken man satt på. Till efterrätt blev det urgod chokladmouse, fruktcoctail och grädde + en massa godis! Mums liksom!

Festen var helt okej. Jag tog det mest lugnt men dansade lite också. Jag åkte runt 12 och blev avsläppt i stan och sov hos Jimmy. Det är så skönt att sova hos honom i stan för då får jag sova nästan en timme längre än vad jag kan göra hemma. Kul kväll var det iallafall! :)








Julmiddag & fest ikväll!

Sitter just nu i datasalen i maskinhallen och ser framemot kvällen som väntar! Det blir min allra första Öknafest och förhoppningsvis inte den sista. Julmiddag blir det sen också. Jag Ä L S K A R julmat! Hoppas det blir risgrynsgröt ikväll för det är något av det bästa som finns, och prinskorv det är oxå Übergott!









Det snöar i min del av Sverige!

Yes! Det snöar i Nyköping gott folk! Det snöar riktigt mycket. Nu är det bara för Julen att komma eftersom vi har snö på backen! Woho, ska fråga Bine om hon vill tolka med mig nån dag, åka pulka efter häst alltså! Nu är det bara att hoppas att snön ligger kvar tills Julen som är redan nästa vecka! Shit, jag måste börja köpa julklappar! Och jag behöver pengar, igen! TjataTjataTjata..

Just nu sitter jag i skolan och har det bra, och eftersom jag är klar med allt som ska vara klart så fick jag göra vad jag ville för läraren och då hamnade jag alltså här. Idag ska betygen sättas så det är bara att smöra och hoppas på det bästa. Sjuk håller jag på att bli också. Har ont i nästan och i halsen och nysen en massa. Jobbigt! Men det är bara att stå ut för snart är det lov!












ÖSLR Luciashow

Jag har ju glömt att berätta att jag och Zabine var med på ÖSLRs luciashow i lördags! Vi lånade två minishettisar av farmor och sprang agillity med dem. Det var jättekul och publiken gillade det. Jag har ju vart lite seg med uppdateringen eftersom det händer för mycker för att jag ska hinna med. Men det var roligt iallafall. Glögg, lussebulle och pepparkakor bjöds det på och i det stooora lotteriet så vann jag en väska proppfull med olika nagelverktyg.

Läs mer om lucishowen på ÖSLRs hemsida http://oslr.se/. Om ni inte vart där förut så tycker jag att ni ska åka dit nästa år för det är verkligen jätteroligt!


Affe & Ubbe, De ursöta minishettisarna. Zabine sprang med Affe och Jag med Ubbe.

Lägger upp mer bilder nån gång när jag får tid. :)










Träning med Sputnik

Igår, Måndag, så var jag och Sputnik iväg på årets sista hoppträning för Johan Spetz! Jag har inte tränat ordentligt alls sen i februrai ungefär. Träningens syfte var att öva lydighet lydighet lydighet! Något som vi faktiskt har haft lite problem med, speciellt inom dressyren då Sputnik känns mer som en slapp åsna än som en hopponny på elitnivå, hehe. Men det gick faktiskt bra med lydnadsövningarna när jag äntligen fått igenom förhållningarna. Johan var asbra som tränare! Dessutom såg han att jag håller mer i vänstertygeln än vad jag gör i höger så jag fick nästan inte hålla alls i vänstertygeln. Det kan förklara både varför Sputnik och Musse blivit så starka i vänstersidan, speciellt Musse kan vara helt omöjlig där ibland! Vi hoppade bara småhinder på ca. 1 m men det var nyttigt ändå. Jag måste ta och lugna ner mig lite i lydnadsövningarna bara. Sputnik är ju en pigg ponny av sig själv och det måste jag väga upp genom att vara lugn själv, vilket jag har lite problem med. Men övning ger färdighet! Roligt hade jag iallafall och det är väll det viktigaste :)


Sputnik på utomhus SM i Vetlanda 09.











IN FLAMES!

Shit! Kom på mig själv med att jag inte hunnit uppdatera på hela helgen, så här kommer det äntligen lite bilder från årets musikhöjdpunkt!


"Åh, titta en bil!" - Vi nördar runt i en leksaksaffär i brist på annat i väntan på insläppet!


Leksaker leksaker leksaker ^^


Scenen, ni får leva med att det är suddiga mobilbilder.


Förband nr 1, Mhylene Sons of Disaster. De va helt okej men tyckte att publiken väll va jälligt seg när dom spelade. Jags tod på andra raden faktiskt och hade det bra.

Förband nr.2, Everytime I Die. Jag tyckte de här var bättre än de första men det tyckte inte de andra. Än så länge gick det att stå på sina egna fötter iallafall.


Förband nr.3, Dead by April. De var också bra även fast publiken buade ut dem redan innan de började spela. De är nog lite för emo för att passa på en metalkonsert. Det gick finfint att lyssna på dem, ÄNDA till de beordrade en "Wall of Death" som innebär att publiken delar upp sig på två olika sidor och sen springer rakt in i varrandra! Det blev totalt jävla kaos och det gick knappt att stå upp!

Enda bilden som jag fick på förband nr. 4, Killswitch Engage. De var bäst av förbanden men inte i helvete gick det att njuta av musiken eftersom alla fyllon och puckon kom igång efter Wall of death! Man blev knuffad, slagen, ännu mera knuffad och nästan nermejjad på kuppen! Nej, det va inte ett dugg kul så vi bestämde oss för att ta oss ur det värsta så att man kunde slappna av när In Flames skulle spela. Både Jag, Jimmy, Tesse och Johnny var lite smått förbannade efter all stryk som vi fick.


Slutligen så fick vi iallafall äntligen få se de UNDEBARA In Flames! När de drog igång med Cloud Connected som första låten så var all butterhet som bortblåst! Vi headbangade allt vad vi hade och allt vart så jäkla underbart! Tänk vad några riktigt bra låtar kan göra! När de började spela min favoritlåt Disconnected så sprutade tårarna som en fontän ur ögonen på mig. Det var så jäkla underbart och verkligen värt att bli nästan sönderslagen för! HJÄRTA PÅ IN FLAMES!!<3







Bästa kvällen på länge! In Flames är grymmast av alla! <3

 








Jag är med i en Tävling!


Jag är med och tävlar om ett hemligt smink kit hos FRIDA HJÄRTA KEVIN i samarbete med makeupcosmetics.se!

Hoppas man vinner nu då :)











Snart åker vi!

Johnny och hans parents är påväg till Jimmy nu sen kommer de och plockar upp mig och sen börjar åkturen mot Stockholm!!:D Är grymt peppad och är asnöjd med mina kläder som jag köpte igår! Hoppas på en riktig toppendag! :D

 








Laddat inför imorgon!

Nu är allt inför In Flames konserten imorgon klart! Kläderna är handlade, skorna är valda och jag är superladdad! Imorgon blir det styling styling styling hemma på min toa som min familj inte kommer få se på hela förmiddagen. Kl.1 ska vi åka vilket innebär Ledigt från skolan, och det bästa av allt; SOVMORGON! Morgondagen har vart grymt efterlängtad som nog de flesta förstått nu!

Jippii!!









Plugg Plugg i skolan

Jag har precis gjort Nationella provet i matte. Det var nånting med en konstig sönderklippt kvadrat men jag tro att det gick skapligt. Annars kan jag ha failat totalt på kvadraten, jag vet inte. Det blir som det blir. Det är iallafall skönt att ha det gjort! =) Nu sitter jag och har Datakunskap och jag är såå engagerad... Nej men trött är jag för jag lyckades försova mig riktigt mycket imorse! Men jag kom i tid till bussen iallafall. Får inte försova mig alls nästa vecka för då är jag stekt!

På Onsdag är det först Julmiddag i skolan och sen så är det Julfest i Tystberga! Det ska bli riktigt trevligt. Nu i eftermiddag ska jag äntligen köpa kläder tills imorron! Jag har tjatat om pengar hur länge som helst och nu finally så har jag fått dem! Imorgon smäller det!!

 








Längtar!!



Enschuldigung, Men jag längtar faktiskt så mycket så jag vet knappt vart jag ska ta vägen!! :D












Fotboll med mattant m.m

Dagen har vart ganska intressant faktiskt. Vi hade Ekologi redovisning direkt på morgonen och min gick faktiskt nästan jätte bra. Sen hade vi Basmaskinkörning, fast vi hade det inte för Göran hade bestämt att vi skulle ha självstudier med det visste ju ingen om! Lunch sen och efter det matte med våran uuuunderbara (not) mattelärare. Jag gjorde prov på kapitel 4 och det kändes helt okej. Nu har jag bara två kapitel kvar på Matte A! Wihuu. Sist men roligast på dagen va frivillig idrott! Jag cyklade på träningscykel, sparkade på bandybollar, stod i mål på bandy och såklart så spelade jag lite fotboll med en av mattanterna, "Gör mål tjejen, Gör mål!!" Helt galen var hon haha. Ikväll ska jag fixa i stallet och bara ta det lugnt! 

2 dagar till IN FLAMES!!<3

 










Jag längtar efter pengar!!

Yes, jag vill ha pengar. Skulle fått mina moneys här i eftermidda så att jag skulle kunna shoppa nya kläder till FREDAG med stort I som i "I"n Flames!!! Om 2 dagar smäller det för i helvete och jag längtar så mycket som en galen blondin kan längta efter nått! Jimmy meddelade alldeles precis nu att några medlemmar från In Flames kommer signera skivor på Musikbörsen i Stockholm! Hoppas som faaaan att vi kan hoppla dit och ta oss en titt!
Just det, jag hann inte uppdatera så värst mycket igår. Traktorlektionen avsliutades med att jag fick lära mig att koppla plog i 3 punkt. Gissa varför det heter 3punkt? Jo för plogen sitter fast i 3 punkter! Hihi. Sen var jag med världens bästa Jimmy på kvällen och åkte en bil som inte finns än! Hans mamma kom körande med en superbil från Opel som släpps vecka 3 nästa år! Denn ni! Ascool var den. Lysena var nästan helt automatiska ochd en va bara allmänt asball!

 









Yes Yes!

Jag har lyckats ett snäpp längre med min traktorkörning! Backa slalom med tvåaxlat släp! Fick lite hjälp på traven och då gickd et fin fint! Nu ska jag bara vara med när det kopplas 3 punkt så har jag ett VG säkrat! HELLYEAH!! :D


Hehe, typ såhär såg det ut :) Men min traktor var RÖD!











Grattis Farmor!

Har precis kommit hem från Farmpr som fyllde 57 idag! Grattis Farmor lilla! Vi var där och öste i oss saft och bullar, mazariner och kakor. Mums! Farmor fick en fin tomtelykta och en chokladkartong av oss och hon blev jätte glad! Det känns alltid lika bra att göra en släkting eller någon nära glad. Farmor hade lyckats komma över över 1 ton(!) med tyger av alla olika sorter, färger och former! Serrisöt alltså, hela hennes transport och bil var proppfulla! Så nu kan hon sy resten av sitt liv lilla tanten. Jag passade på att önska mig ett hemmagjort ländtäcke som det står mitt namn och "Bronsmedaljör 2009" på. Hoppas man får det! :) 

Julen är på G nu också! Skulle vilja beställa lite minusgrader och snö nu så att feelingen kommer in. Mina småsyskon har bakat pepparkakor flera dagar på raken och det börjar bli dags att inhandla julklappar, OCH kläder till In Flames! Jag väntar fortfarande på pengar pappa lilla!?! Hihi, Det kommer bli en intressant jul iår, Hoppas jag!

 









Kompis Söndag

Kom i säng jätte sent igår, eller iallafall försent för att kunna tänka klart på jobbet imorse. Jag var halft död och det va Pappa också som fick den äran att hjälpa mig dela ut tidningarna. Pappa blev ju rånad på tjänstebilen när han jobbade i Stockholm igår så han var säkert inte så pigg han heller. Sen tog jag med mig datorn hem till Jimmy och sov här ett par timmar innan Linda och Niclas kom hit. Jag, Jimmy och Niclas satt och körde Battlefield medans Linda den stackaren räknade matte. Vi gjorde ett litet avbrott och vandrade till ICA för att inhandla livsnödvändiga saker (GODIS)! Jag blir nog kvar här inatt igen efter som jag förmodligen inte blir hämtad..

Vad har alla hittat på idag? :)










När man ändå är igång...

Jag är riktigt skrivsugen ikväll alltså! Nu när vi ändå är igång och pratar om In Flames så kom jag på att jag är i stort behov av nya kläder! Jag behöver nitar och läder och allt sånt som passar in på en metal konsert. Jag ska försöka tigga till mig mitt studiebidrag så att jag har råd att både köpa julklappar och handla lite nytt tills på fredag. men eftersom jag inte vart speciellt snäll dom senaste dagarna, *Host host*, så är jag inte säker på att föräldrarna vill sammarbeta. Men jag ska tvinga dem! Annars får jag väll komma till Hovet iklädd en soppsäck.


Nej! Jag kan inte komma till feta Metalkonserten och se ut som en bortkommen stackars fjortis!






Oh yeahh! Nått sånt här skare ju va! XD Bild från plojfotot i 9.an när det va "tema musik", men det urartade och blev mer "Tema Emo"! Har aldrig vart så hårt sminkad i hela mitt liv!













Drömmens värld..

Jag hade en så sjuk dröm inatt! Jag drömde såklart om In Flames konserten bara för att jag längtar mer dit än till julafton. Problemet var bara att precis när In Flames skulle börja spela min favoritlåt så blev jag grymt toanödig!! Så himlans typiskt! Då jag bestämmde mig för att åka till Storbritanien där In Flames skulle spela nästa gång och vad händer,? Jo jag blir kissnödig igen när de ska spela min favvislåt! Gahhh. Strax efter det så vaknade jag och insåg att jag va toanödig på riktigt och klockan var 7 på morgonen. Att jag är stensäker på att det var en dröm var för attd et inte var några toalettköer! Annars hade jag börjat undra om det var på riktigt eller inte...
Haha, så roliga drömmar man kan ha ibland alltså! x)


Knappt 6 dagar kvar!!!!!!! <3











Tröttmösse kväll

Jag har sovit hos Jimmy från igår tills idag, mysmysmys! Vi sov till klockan 1 och åt frukost vid halv 2. Fick nyss en rapport också att hans dubbelpedaler som han köpte igår funkar fint på hans eltrummor! Roligt det! Ska försöka muta honom till att lära mig hur man gör med dem också. Jag tvingade stackarn att lära mig spela början på Nothing else matters med Metallica på gitarr också! övning ger färdighet.^^ Stackars Jimmy höll på att somna medans jag satt och spelade fel ca. 10.000 gånger innan jag fick till det någorlunda. Jag ska och tänker faktiskt lära mig iallafall en låt på gitarr! Sen om det låter bra elkler inte är väll skit samma bara jag kan!

Imorgon ska jag först jobba, sen ska jag ta med mig datorn hem till Jimmy och så ska Niclas komma med sin laptop och så ska vi lana lite battlefield. x) Sååå datanördigt men vafan! Det kommer nog bli roligt!:)


Mahahaha, Vi ÄR söta!:D <3












Fredagsmys!

Tja igen, Jimmy här. Idag bjöd jag Zandra på kinamat efter skolan, sen slog jag till och köpte dubbelpedaler till mina trummor! Yeah! Ehm nu vet jag inte vad jag ska skriva mer förutom att det är EN VECKA KVAR TILL IN FLAMES!!!!

Ge mig JULKLAPPSTIPS!

Jo, nu är det så att jag skulle behöva hjälp med tips på praktiska och billiga julklappar till min familj! Har lite idè torka så snälla Hilf mir!

Ge mig ditt bästa julklappstips!
Och kommer ni inte på nått så skriv gärna vad ni ska önska er av tomten!














9 Dagar till IN FLAMES!

Jag längtar som en idiotisk tok verkligen! Det ska bli mega skojj och jag blir helt lyrisk när jag tänker på att jag ska få höra någras av mina älsklingslåtar live!! Dessutom har jag ju knappt hört hälften av deras låtar så det kommer bli spännande att få höra lite nytt också! Det är hela 4 st förband så det kommer bli rövhäftigt!!:D


IN FLAMEEEEEES!!! <3












Latmasken slår till...

Yes, jag är en latmask men just nu så struntar jag i det. Bara för att jag inte har pengar eller Comviq på min mobil så har jag fått 11 SMS den här förmiddagen! Fick ett hemskt SMS från Jimmy som blir tvingad att skriva MVG på nationella provet i matte för att få ledigt halva dagen till In Flames!? Vad är det för jäkla lärare som kör med utpressning mot sina elever!? Får man ens göra så? Sur blev jag på det iallafall.. Och fy fan vad jag är hungrig, ska nog gå ner och äta en macka eller nått och sen kanske ta itu med stallet. Det är askallt i mitt rum också och det är säkert kallt i resten av huset också. Det skulle inte förvåna mig just nu.

 









Boktips!

Måste bara tipsa om den här underbart bra och roliga boken som jag läst i skolan!


Boken handlar om 16 åriga Edie Wheeler som flyttat från Brighton till Manchester och börjar i en ny skola. I boken får man ta del av hennes tankar och åsikter plus allt roligt och tråkigt hon får vara med om. Hon får nya kompisar, ingen är den andre lik. Dessutom hittar hon sin stora kärlek och åker på en helspännande studieresa till Frankrike!

Jag kunde inte låta bli att asgarva ett par gånger när jag läste den. Den är grymt rolig och den är skriven på ett jätte bra sätt verkligen! En typisk tonårsbok. :) Dessutom finns det två uppföljare till den! De ska jag läsa nästa gång vi ska läsa böcker i skolan!










Jag är inte helt värdelös på att köra traktor! :D

Ja, som sagt så fick jag gasa runt lite med traktorn nu på eftermiddagen! Till att börja med körde jag bara lite basic och tränade på att backa slalom osv. Sen fick jag träna på att koppla på och av en kärra och slutnigen så fick jag köra lite med kärran. :) Tränade backning ochd et är minnsan inte så jäkla lätt som det verkar! Kärran vrider åt alla möjliga håll när man försöker parrera den. Men det kommer nog funka det med efter lite övning. Nu sitter jag här och latar mig för jag började frysa om händerna. Den som kör utan handskar får skylla sig själv!

Ikväll ska jag hem till världens bästa Jimmy! :D <3











1.a December!

Snart är det jul men ännu mera snart äre dags för In Flames! Har längtat som en galning dit och det kommer bli super kul! Nästa fredag är det dags så det börjar bli time att ansöka om ledigt. Det blir inge GT på fredag nu för det är ju inga som ska dit. :( Så jag stannar hemma och myser med den som jag tycker mest om i hela världen!

Idag så har det vart en vanlig skoldag. Lämnade in vallappen och jag tror att det kommer bli jätte bra. :) Vi satt vid datorn hela förmiddan så jag passade på att göra klart bokanalysen till svenskan så nu är jag klar med alla arbetsuppgifter där! Maten idag var vidrig! Det var degiga fiskpanetter.. Fiskpanetterna brukar vara goda men idag var det blä. Nu sitter jag på BMK och hoppas på att få köra lite traktor. Det var ett tag sen. Är ju klar med både teorin och fyrhjuling så nu är det bara den praktiska körningen att finslipa på. 

Tycker btw att det är dags för lite snö nu när det är December och allt!

 










RSS 2.0