Ledig Söndag

Jag har min första hästlediga Söndag på länge! Dock va jag inte helt ledig för jag gick upp vid halv 6 och jobbade imorse. Åkte sen tillbaka till Jimmy och nu sitter jag här medans han meckar med sina dubbelpedaler till trummorna. Vi har vart riktiga slöhögar idag. Vi gjorde plättar till frukost kl. 2 på dagen och har slöat i soffan fram tills för 10 minuter sen ungefär. Jag mår bättre och imorgon vankas det skola med Kemiprov på tisdag och Djurkunskaps Prov på onsdag, Great!...








JIMMY!!


Om inte den här människan loggar in på msn snart så får jag cpryck och pms tokspel gånger 1000000!!!!!!!!!!
<3


Hälsorapport

Nu när jag setat inne hela dagen, duschat, filat naglarna m.m så kan jag konstatera att jag tror jag kommer överleva lite huvudvärk. Var ju bara lite pinsamt för när jag stod i duschen med Fade to black- Metallica på högsta volym så knackade två av Zamanthas kompisar på för att fråga om hon var hemma och ville leka med dem. Eftersom jag hade musik på så kunde jag ju inte direkt låtsas att jag inte va hemma så de va bara att slänga på sig närmaste handduk och artigt förklara att Zamantha förmodligen kommer hem senare ikväll. Haha, ungar är ju för söta ibland. :)








Liten Veckosumering

Eftersom jag är hemma och är sjuk och det är såå synd om mig (a) Så har jag ju faktiskt lite tid över att berätta om vad jag gjort i veckan så att ni får bekräftat att jag faktiskt lever!

Måndag: Fick ingen sovmorgon för jag sov hos Jimmy så satt här i lägen heten i 2 timmar innan jag kunde åka till skolan, åkte ut till stallet på em, men gjorde inget vettigt alls.

Tisdag: Ehm, kommer inte ihåg men jag var iaf hos Jimmy på kvällen och fick blåsor i händerna eftersom han tvingar mig att spela trummor hela tiden x) hihi, nej mend et är faktiskt roligt!

Onsdag: Hade idrott i skolan och rodde som fan i 30 min på skolans romaskin. klarade 5522 m. på 30 min. Om någon tjej i våran klass klarar 6490 m. så får hela klassen tårta! Så nu jäklar tjejer!! Syrran hade hand om stallet så jag åkte till Jimmy och hjälpte honom att plugga inför sitt engelskaprov. Sov kvar där.

Torsdag: Åkte till skolan bara för att få veta att jag hade hål hela förmiddagen + att jag glömt mobilen hemma hos Jimmy.. Great... Satt och läste i min bok istället och läste nästan ut den :( Jag läser för fort!! Efter skolan åkte jag till stallet och red Gunillas nordis Filippa! Det var riktigt skojj! Sen red jag Mussegull i djuup snö så han fick ta i riktigt ordentligt. Urmysigt var det!

Fredag: Idag alltså, jag är hemma med mitt stackars huvud och planerar att inte göra något vettigt över huvudtaget! :)


Gunillas andra Nordis som heter Bonita, hittade ingen bild på Filippa men hon ser typ likadan ut bara att hon är lite ljusare.










Hemma och är sjuk

Inte direkt det roligaste för nu missar jag ju lite i skolan som man måste ta igen. Men med den huvudvärken som jag har så kunde jag inte förmå mig att gå upp ur sängen förän vid 11. Slängde i mig en alvedon och gjorde Bruch i form av kycklingnudlar och en jävla massa te. Men jag har kommit på att om man sätter ena handen för ögat på den sidan som gör ont så lindrar det faktiskt lite, har ingen aning om varför men det funkar!
Hade tänkt att rida Musse idag men det blir nog inte så eftersom jag mår så jävla pissigt, och inte kan jag åka till Jimmy sen heller för vill ju inte smitta ner honom :( Life sucks när man är sjuk...









Måste ju bara be om ursäkt...

För att jag är så usel på att uppdatera nuförtiden! Men som vanligt har jag en miljon ursäkter. Det är bara början av terminen och lärarna kör stenhårt med oss i skolan! Vi har flera läxor varje vecka och nu börjar de oxå komma igång med proven så vi har röööv mycket att göra där. Sen så är det ju det här med stallet också. Hästarna ska skötas om och motioneras och så ska man hinna med sig själv där emellan. Sen har jag börjat läsa böcker igen! Läslus som jag är så har jag snart läst ut "Edie`s Dagbok" 2 & 3 på mindre än en vecka! Jag blir tokig på att jag läser så snabbt för de böckerna är urbra! Jaja, tänkte bara säga förlåt och sen att jag ska börja skärpa mig x)









Måndag Morron!

Sov kvar hos Jimmy inatt så jag fick ingen sovmorgon idag. Men det var det faktiskt värt. :) Nu sitter jag hemma i lägenheten och har käkat en billy`s pizza men är fortfarande hungrig så jag har lagt in en baugette i ugnen. Jag tänkte först baka nått själv men kom inte på nått som gick fort och som jag var sugen på så det fick bli en färdigköpt baugette som bara behövde gräddas. Om typ 3 kvart ska jag gå till bussen och sen är det skola som gäller. Efter det ska jag göra syntest på Stures så blir det förhoppningsvis övningskörning snart! :D









Idag äre Söndag

Och jag sitter hemma hos Jimmy i stan och har det bra. Jobbade imorse och va sen i stallet till typ halv 2. Red både Musse och Sputnik och pulsade med dem i djup snö. Oj vad nyttigt det är alltså, var tvungen att strecha båda efteråt så att de inte råkar ut för träningsvärk stackarna. :) Pysslade även lite med Magnum som fortfarande är super halt pga sin hovböld. Den har flyttat på sig och ligger nu i ett läge så att det är väldigt riskfyllt att pungtera den. :/ Så det är bara att vänta tills den spricker av sig själv, vilket jag hoppas inte dröjer alltför länge. 

Zamantha tävlade Rollex idag på Bullersta också. De hoppade LD och LC. I första klassen var de felfria men i andra klassen blev Rullsbulls lite trött i omhoppningen så han stannade på sista hindret och Zamantha gjorde en kullerbytta och landade på marken. Hon gjorde inte illa sig så värst men lite skakis blev hon allt. Men hon tjatar om att eftersom hon trillade av idag så vill hon ha en tårta, haha.









Hemma hemma hemma!!

Är nu i lägenheten i stan efter en otroligt jobbig pluggvecka. Fick tillbaka mitt matteprov om Funktioner och jag hade otroligt nog bara två små slarvfel! Fick rätta dem muntligt och så blir det förmodligen MVG på det! Härligt!! Jag som alltid tyckt att jag vart så jävla bra på matte fick äntligen ett mvg efter en lååång svacka på typ ett år. Det va på tiden! :) Funderar lite på om man skulle ta och göra om matte A så att man får MVG i hela kursen men det verkar jäkligt jobbigt så får se om jag orkar med det. Till sommarlovet ska jag tenta av Engelska A också så är det avklarat.

Om två veckor är det tävling i Södertälje också. längtar!









Snart äre dags för Fredagsmys!!

Men först ska man sitta i skolan och jobba ihjäl sig. Det är sjukt jobbigt att gå i gymnasiet faktiskt :( Iallafall när man blir fullproppad med läxor, inlämningsuppgifter m.m. Igår när vi skulle åka hem med bussen så körde den i diket och vi fick åka med den andra bussen till Tystberga istället. Där stod man ett tag och kände sig dum innan det (Tack goe gu för dä) kom en Nyköpingsbuss förbiåkande. Jag kom försent till ÖSLR träffen på ingelsta men hann med att bowla en vända med Johanna och Louisa. Jag lyckades faktiskt med att göra 2 st strikar! :D

Just nu har vi Engelska och jag ska forska om Yellowstone National Park. Det tråkiga är ju att alla mina papper med fakta har fastnat i skrivaren (!)... Det roliga är däremot att jag ska sova hos Jimmy ikväll! Har inte träffat honom sen i Söndags och jag har saknat honom som en tok! Sen nån gång innan fredag nästa vecka måste jag göra klart engelskaläxan som jag missade tills idag... sucksucksuck :)









Övningskörning, Here I come!

Mamma har beställt tid för syntest till mig nu! Redan på måndag faktiskt! Underbart att komma ett steg närmare övningskörningen, nu är det bara kursen som fattas och sen äre klart! :) Har längtat efter att få köra så det ska bli riktigt kul!  







Tävling

Årets första tävling för mig är nu klar. Jag åker till Södertälje den 7/2. LB med Mussegull och LB-LA med Sputnik. Har ju ingen aning om vart vi ligger formmässigt så det är lika bra att börja så. Det är skönt också för det blir inte lika mycket press när man hoppar lågt dessutom så kan man koncentrera sig mer på sina vägval, tempo och små detaljer än vad man gör när man hoppar högt, adrenalinet pumpar och man rider mer på impulser än på eftertanke och planer. Det ska bli trevligt men jag tänker ju verkligen inte sitta och hoppa LB med Sputnik i onödan utan gör det bara nu för att kolla av lite med mig själv och med honom förstås. Det ska bli roligt!












Bloggeliblogg

Förlåt mig men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska blogga om! Det händer inget som är speciellt kul att skriva om nuförtiden. Det blir ju lite tråkigt om man ska sitta och skriva i princip samma saker varje dag. Men jag gör så gott jag kan, det är ju så jäklans mycket man ska hinna med om dagarna.
Puss och Kram Kexchoklad!

 







Morgon!

Måndag morgon och jag ska snart bege mig bort till bussen för att åka till skolan. Shit vad jag uppdaterar dåligt nuförtiden, men jag har ingen tid alls känns det som. Första skolveckan fick vi 8 läxor!!? Wtf är det för start på ett skolår? De vill väll knäcka oss stackars elev innan vi ens börjat skolan ordentligt... Men iallafall, var på elit lags träff igår och käkade tacos och chokladpudding! Mums! Dessutom fick man lite inspiration till tävlingar osv. Ska till stallet efter skolan och rida lite hade jag tänkt, men nu måste jag dra mig till bussen så jag inte missar hela skolan x) Höhö, hejsvejs!









Mycket plugg och lite tid

Hjälp, vad dålig jag har blivit på att uppdatera! Men jag kan ju då meddela att det bara är första veckan i skolan och vi har redan fått 5 stycken läxor!? Det känns som att det här kommer bli ett tufft pluggår men det äre värt om man ska komma in på nått brak universitet sen när man blir gammal... (Över 20). Vi har börjat med alla våra nya kurser och så har jag börjat i nya klassen nu också! Trivs bra men saknar 1C lite grann. Igår var jag och Jonna och körde hösilagebalar med lastmaskin som var midjestyrd. Hur kul som helst var det fast det var urkallt! Jag tror att Sverige har blivit nya nordpolen eller nått sånt. Red Sputnik 20 min igår så idag hade jag träningsverk. Vart har mina stackars ridmuskler tagit vägen? Antagligen så har väll de också flygit till nordpolen.. Haha!
Nej nu är jag trött så ska gå och duscha och sen kasta mig i duchen. Natti natt!









Imorgon börjar skolan!

Och jag längtar faktiskt lite! Vi ska ju börja i nya klasser nu eftersom vi har valt inriktningar. Min nya klass heter NP1JO eller förkortning: JO1. Tror det kommer bli roligt! :) Dessutom har vi sovmorron imorgon också, bussen går inte förän 10.40 så det blir en lugn start på terminen. Skulle behöva springa förbi Gallerix och köpa ett skrivhäfte med rutat papper till matten. Har ju lyckats med att tappa bort mitt andra... Hejja mig! 

Idag så har det bara vart slapp i lägenheten hela dagen. Jag och mamma stod och garvade när Charlie åkte snowracer med andra ungar. De fick för sig att de skulle åka 4 på en liten snowracer, haha! Det gick men fyfan va kul det såg ut! x) haha. Nu ska vi snart åka till stallet och ta hand om pollarna.

 







Seeeeg

Det är söndag morron och jag har precis landat efter att ha delat ut tidningar. Jag är seg som ett gammalt tuggummi och känner mig lite febrig i kroppen. Ska prova att sova ett par timmar så får vi se sen om det blir bättre. Har tagit med mig min data till mamma nu så nu slipper man tigga och be om att få låna syrrans. Ska nog sova en sväng nu. GodMorron!








På Krustorp

Sitter just nu i mitt blåa rum hemma på krustorp med Kupèvärmaren på (såklart). Var med Jimmy större delen av dagen och vi myste, kollade på Råttatoullie, käkade choklad och hade skojj. Sen kom Mamma och plockade upp mig och så åkte vi till stallet och pysslade iordning allt. Jag red ut Mussegull på sommarstugerundan också. Det är ganska halt när man inte har några bakskor med broddar i som man har fram men vi överlevde. Mussegull var pigg och mysig. Imorgon blir det förmiddag i stallet för sen ska jag till stan igen. Tänkte baka en till omgång kanelbullar! hihi! ^^









Kanelbullebak

Jag bakar kanelbullar här i lilla lägenheten! Har vart hemma hela dagen och tog en riktig ordentlig sovmorgon sen fick jag för mig att jag ville gå till Coop och handla och det gjorde jag. jag köpte inget godis, inga chips och ingen läsk (?) Haha. Bar hem en limpa, margarin, kardemumma, ägg, multivitamindryck m.m. Mitt första serriösa mathandlarköp. Är riktigt stolt faktiskt! :) Så nu håller jag alltså på att baka kanelbullar som just nu ligger och jäser för andra gången. Ska snart börja pensla på ägget och strö pärlsocker och hackade mandlar på bullarna. Hoppas på att de blir goda!








Nyduschad

Sitter här i mammas lägenhet nyduchad och med ett glas sodastream cola. Jag har vart hos Jimmy ett par dagar nu och vi var bla. i Norrköping på shoppingrunda igår. Det fanns hur mycket underbara kläder som helst och jag skulle vilja råna hela NewYorker på allt de har! Köpte en svart hoodtröja med stenar som var råsnygg och så blev det ett par jeans med nitar från MQ. Jimmy shoppade som en galning och fick lite av varje med sig hem.

Inatt blev jag väckt av en halvgalen pojkvän som upptäckt att det brann som fan hos grannen två portar bort! Klockan var typ halv 2 när vi sprang ut för att kolla. Tre brandbilar var där och polisen. En 83 årig kvinna hade förts till sjukhus med rökskador. Jimmy blev bästis med en fotograf som skrek på brandmännen att de skulle tvätta Jimmys mammas bil eftersom de sprutat ner den med skum.

Idag åkte vi in till brandstation så att brandmännen fick tvätta av bilen. Undertiden gick vi på stan och jag köpte ett par vantar och en mössa. Man fryser verkligen arslet av sig i den här kylan! Sen när vi kom tillbaka till brandstation va bilen som ny! De hade tillochmed damsugit den och man kunde spegla sig i lacken.

Så det är vad jag pysslat med de senaste timmarna. Fick skjuts hit av Jimmys mamma eftersom NÅGON inte ville låta mig åka buss och gå själv här! Hihi :)


Medryttaren är hittad!

Josefine som numera är Sputniks medryttare från och med på tisdag var här idag och hälsade på honom och red en stund. De såg ut att trivas ihop och Josefine tror jag kommer bli en alldeles utomordentlig medryttare till NickPick! :)








Mys

Just nu ligger jag i Zabines säng här i nya lägenheten och tar det lugnt. Tog ett långt bad förut med hårinpackning och grejjor så nu känner man sig som en ny människa. Vi har tänt ljus, käkat glass med kolasås, ätit chips och kollat på American Pie. Tror jag ska sova tidigt ikväll eftersom det blir till att jobba imorgon bitti, dessutom är jag astrött! Vid 11 imorgon kommer en tjej som ska bli medryttare på Sputnik om det funkar. Hoppas det för hon verkar jätte trevlig!:) Nej, nu ska jag gå och gegga in min kropp i en massa geggiga skönhetskrämer och hoppas att det blir nån skillnad.









Ska snart ut i kylan

Snart ska jag och Zabine släpa oss ut till bussen och åka till mamma i tillfälliga lägenheten. Vi ska äta spagetti och köttfärsås ikväll, Mums! Just nu är humöret helt okej för jag och syrran satt nyss och spelade ett asroligt men simpelt spel, "Med andra ord" hette det. Roligt Roligt ^^. Bine tjatar om att jag ska börja packa ihop mina saker så kanske ska börja göra det. Tar inte med mig datan eftersom man aldrig vet vad som kan hända på bussen!... 
Kramiz Kramiz Skumbananiz :)

 







Översikt av 2009

Tänkte göra en sumering av året som var. Tar med allt som jag tycker är värt att skriva en rad om. :)




I Jauari hände det inte så mycket. Jag gick i klass 9A, Hopptränade Sputnik en gång för Ann Liwing, Blue Moon Bar brann, jag tränade Ozzy och hade precis börjat rida ut med honom. Dessutom höll vi på att läsa Adrian Mole för fulla muggar i skolan. Haha, vem skulle kunna glömma det...


Jimmy & Niclas bränner Blue Moon Bar.. Haha! x)




Ja, Februari var en spännande månad. Känslorna spirade, och vaktis var galen i omklädningsrummet, HAHA! Jag knäckte alla med min enorma godispåse på nationella proven.

7/2 - Tävlade jag med Musse i Södertälje och debuterade LB med en rivning. Gud vad nöjd jag var med honom där! :)
8/2 - Pappa fyllde 40!
10/2 - Vaktis blev galen i omklädningsrummet^^
14/2 - Alla hjärtans dag, såklart!
17/2 - Övernattningen hos Elin! Gu vad skojj vi hade och vad man hade längtat efter den där kvällen. Besviken blev man ju iallafall inte! :D
26/2 - Elin låg på skåpen i skolan och Eva skällde ut alla killarna, hihi! ^^


I Mars hände det grejor! Jag tycker att det var en av de bättre månaderna på det här året iallafall :)

8/3 - Zamantha fyllde 8 år. Jag tävlade på Djursholm med Sputnik och hoppade LA-Msv B. Denna dag lyckades Qatta Sjöberg kvala Msv med Grålle! Grattis! :D<3
11/3 - Dansuppvisning i skolan! Haha omg vad roligt det var!
15/3 - Tävlade i Heby med Sputnik! Debuterade Msv A med 17 fel. Shit vad lycklig jag var över att vi kom runt över huvudtaget! :)

Sputnik och jag i Msv A debuten!

18/3 -
Friluftsdag i skolan! Vi gick 3 mil till Söra. Resten är good history! ;) <3
19/3 - Födelsedag! Fyllde 16 bast och kände mig som världens pensionär x)
23/3 - En Måndag som jag kommer ihåg helt i detalj! Varför kan man undra? ;D <3
25/3 - Hopptränade Mussegull för Linda. Hoppade det högsta som han någonsin hoppat! 115 cm :)
28/3 - Bowlade på Rosvalla med Zabine och Charlie


2/4 - Detta var dagen då hela 9A slängde sig på golvet prick kl 12.30. Vi var busiga vi haha.
10/4 - Zamantha vann LE, LD med Fiffe på Ingelsta :)
11/4 - Påskafton! letade ägg i skogen på Musse, haha!
18/4 - Tävlade i Edsbro med Sputnik, LA- Msv B. Var nolla i båda klasserna,5.a i LA och 4.a i Msv B!:)

Framhoppning Msv B i Edsbro, Foto: Pontus Lidsell.

29/4 - 
Lyckades jag klämma av lillfingernageln i en dörr på sporthallen.

 



6/5 -
Adde klädde ut sig till tjej
7/5 - Var vi på reningsverket med klassen :)
16/5 - Tävlade finalen i Div Elit på Skogslotten med Sputnik. LA, Msv B. Ett pet i LA och felfri i lagklassen Msv B! :)
20/5 - Hade ridlektion för klassen hemma hos mig! :)

Jimmy, Emil på Musse, Robin och Rollex :)

21/5 -
Åkte vi till Polen!


23/5 - Hem från Polen
24/5 - Hoppade LB med Musse i Hölö. felfritt! Zamantha och Fiffe vann LCn! :D

29-31/5 - Tävlade i Åstorp, Skåne med Sputnik. Msv B, Msv A, Msv B. 0 fel, 12 fel, 4 fel. Våran andra Msv A bara :)


1/6 - Jag och linda gick hemlig prommenad, hihi (a)
4-6/6 - Tävlade med Sputnik på Strömsholm! Slutade på en 3.e plats i Grand Prixen efter att ha fått hoppa finalen med mycket om och men! :D Våran 3.e Msv A bara och fortfarande inte den där nollan som behövdes till SM :P
9/6 - Unggalopp.nu skrev världens finaste artikel om mig och Sputnik på sin hemsida! Läs den här; http://www.unggalopp.nu/articleView.aspx?articleid=1268
10/6 - Klassens dag
12/6 - Skolavslutning :'( Fyfan vad jag saknar oss.


14/6 - Sputnik tävlade på Strömsholm i galopp med Zabine och vann! :)
19/6 - Spenderade Midsommarafton med Miie hemma hos henne med god mat och massa filmer! :)
22/6 - Metallic Crazy Lacey föddes! Melodys lilla fölis! :) Hoppade Carizma på sommarkvällshoppningen på Ingelsta.


23/6 - Tältade med Jimmy, Lida och Niclas vid bärsta! Underbart! :D
25/6 - Jag och mamma åkte till Örebro och hämtade hem Roches, eller han heter egentligen Atilla du val des Roches, men jag föredrar att bara skriva ett av hans namn x)
29/6 - Hoppade Roches för andra gången!



2/7 - Började sommarjobba på ISS med Linnèa! :)
4/7 - Tävling i Edsbro med Sputnik, Msv B Msv A! Nolla i båda klasserna, 4.a och 1.a! SM kvalade och vi vann ett globengehäng så vi fick starta globenkvalen! UNDERBART! :D


11/7 -
Tävling med Sputnik i Kumla. Msv B, Msv A! Nolla i Msv B, 7.a. 0+10 fel i Msv A, en volt en rivning och två tidsfel, 5.a!



12/7 - Åkte familjen till Gothia Cup.
18/7 - Kom hem från Gothia Cup.
22/7 - Accidento föddes, Sparrens föl! Waow, såg nu att han är exakt en månad yngre än Metallica! Coolt! :)


24/7 - Jimmy fyllde 16!<3<3
26/7 - Jag och mamma gick ponnyridning med Musse och Fiffe på Nynäs.
29/7 - Hopptränade med Roches på Ingelsta

31/7 - Åkte till connemara riks med Musse! Startade LB:1 Dressyr och kom 7.a :)


1/8 - Vi var fortfarande på Connemara Riks. idag vard et utställning, engelsk ridklass och Working Hunter Pony. Vi kom 4.a av 18 st i Working Hunter! :) Zamantha och ozzy var med i den engelska ridklassen oxå.


2/8 - Sista dagen på Connemara Riksen. Hoppade LB med Musse och var dubbelnolla! Vi ledde ända fram till de 3 sista ryttarna som alla 3 petade ner oss. Men han var jätteduktig ändå! :D

3/8 - Hoppade Roches på sommarkvällshoppningen på Ingelsta 80, 90 cm :)


6-9/8 - Var vi på SM i Vetlanda! Slutade på 20 fel totalt och kom på en 13.e Plats! Sputnik var grym! :D

20-23/8 - Lag SM i Fälttävlan! Jag-Musse, Zabine-Sputnik, Tesse-Voltaire & Millan-Gino! Vi slutade 12.e plats totalt med laget.
24/8 - Började på Ökna!
30/8 - Zabine och Sputnik vann Skandinaviska mästerskapen i galopp i Norge! :)



En till ganska händelselös månad.
20/9 - Globenkval i Ljungby. Msv B+5, fick 6 fel.
27/9 - Globenkval i Västervik, LA, Msv B+ 5. 0.a i båda klasserna, 5,a och 3.a!
30/9 - Jag och musse firade 2 år tillsammans! :) <3


8-11/10 - Jag, mamma, Sputnik och Lova var på Inhomhus SM i Ljungby! Nolla i alla 5 rundorna och BRONS! :'D


29-31/9 - Tävlade i Borås med Sputnik. Fick några pet i varje klass så det va inga placeringar. :P


Haha det börjar bli lite segt nu på slutet men jag har ganska så mycket skrivkramp som nog de flesta förstår :)

1/11 - åkte hem från Borås.
20/11 - Jimmy var med på nyheterna! ;D


21/11 - Hoppade LC och LC+5 på Strömsholm med Musse! :) Nolla i båda och kom 5.a i LC+5!

11/12 - Jag, Tesse, Jimmy och Johnny var på In Flames konserten på hovet! Underbart var det! :)
23/12 - 9 Månader tillsammans med världens bästa Kille! :D
24/12 - Julafton
31/12 - Nyårsafton som tillbringades med världens bästa! :) <3


Sådär! det va samanfattningen av hela mitt 2009! Ni undrar såklart hur jag kommer ihåg alla datum osv? ;) Haha Jag har vart väldigt aktiv på Bilddagboken under året så det är därför :)
Gott nytt år på er!










Undrar hur det här året kommer bli

Jag hade en jätte trevlig nyårsafton hemma hos Jimmy och hans mamma. Det var jätte mycket fyrverkerier och vi åt kyckling i nån sorts pepparsås med pressad potatis och annanaspaj med glass till efterrätt.

Mamma och Pappa har flyttat isär nu. Jobbigt är det såklart men det värsta är att hästarna kommer ikläm. Vi människor klarar oss alltid men hästarna får mindre tid lagda på sig eftersom ingen har lust, alla är deppiga och det är ju såå kallt ute. Jag får så jävla dåligt samvete över att de bara går och glor. Jag skulle behöva en ordentlig medryttare till både Sputnik och Musse ett par i veckan nu i vinter så att de iallafall blir omhändertagna. Är det nån med ridvana som skulle kunna tänka sig? Nån JÄVLIGT serriös för jag vill inte släpa runt på vilken ridskoleunge som helst i stallet utan det ska vara en självgående människa som går att lita på.

Yes, jag mår skit just nu över det här. Men jag tror att de flesta med föräldrar som flyttat isär vet hur det känns. Det är jobbigt nu men förhoppningsvis blir det bättre såsmåningom.

Gott Nytt år förresten.

 








RSS 2.0