Hyllning till Kamelen!

Tittade nyss på sändningen från Stockholm Internationbal Horse Show, jag trodde jag hade sett allt tills det kom in en kamel som är mer välriden än mina egna hästar. Perfekta skänkelvikningar, öppnor, slutor och inte minst GALOPPOMBYTE I VARJE STEG! Vilket tålamod kamelens tränare måste ha som tydligen jobbat i över 8 år bara för att lära kamelen göra byten. Fantastiskt!


Kamelen i full färd med skänkelvikning.

Shoppingdag

Gick upp tidigt imorse för att dra iväg till stan med Linnèa och Anna. Julklappar och partykläder skulle det shoppas inför jul och Winter Night Dream den 11e December! Rooligt ska det bli! Köpte ett par skor som mina fötter kommer plågas rejält av, ett par lackleggings, söt röd tshirt med lite volanger på axlarna och en tubkjol samt ett halsband och ett par örhängen. Prima ballerina kmr det att bli! 


Smärtsamt snygga!
 

I`m doing it cause i love you <3

Nu är det gjort... Trodde aldrig den här dagen skulle komma.

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=418806&inriktning=&typ=

Jag kommer alltid att älska dig och det här är för att du ska få fortsätta göra det som du är bäst på. Jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om du bara fick ett liv i hagen utan att få visa världen vad du går för. <3

Den krånglade så har fixat till det nu.

Framtiden ligger framför oss

Jag känner för att skriva av mig lite om vad jag har för planer och tankar inför nästa år och framöver.

Jag kommer förmodligen inte starta Sputnik något mer och han är till salu om rätt ryttare dyker upp, jag kommer inte hinna med tre hästar nästa år och Sputnik och jag har hunnit med att göra allt tillsammans! Vi har nått långt över förväntan och han har bevisat flera gånger om vilken topponny han är! Jag vill att han ska hamna hos en ryttare som vill tävla på elitnivå och som kan ta hand om honom som den Kung han är! Jag känner alltså att vi är klara med varrandra även om jag älskar honom mer än något annat så känner jag mig redo att släppa honom vidare till någon som kan ge honom samma förutsättningar som jag har gett honom.

Nästa år så händer många nya saker i mitt liv iochmed att jag fyller 18. Jag tänker försöka köra upp så snart som möjligt så jag blir oberoende av mina föräldrar och bussar hit och dit. Jag har stora förhoppningar på Magnum och kommer lägga mycket tid på att träna honom och försöka utvecka den fina häst som han kommer att bli! Jag vill kvala Musse till enstjärnig fälttävlan och tävla massor av dressyr och lite hoppning! Sedan så finns det flera ungponnyer här hemma som jag vill göra så mycket med, löshoppa, sadelträna och sedan så småningom rida in. Jag älskar att träna unghästar och det är det som jag vill göra resten av mitt hästliv!

Jag känner mig redo för nästa steg i mitt hästliv, men det betydet inte att jag inte älskar min fina Sputnik för det gör jag och det är därför jag bestämt mig för det här. Han är skapt för att tävla på absoluta toppen och jag tänker inte hindra honom ifrån det. <3


I will always love you <3

Michelino - Bilder

Bilder från utställningen i söndags.




Utställning med Michelino

Idag så var vi på Bullersta igen fast denna gång med mammas lilla shettis hingst Michelino som nu är ca. ett halvår gammal. Michelino är U: Marshmallow -Z och E: Riccardo v.d Langenhorst och UU: Fyffelin. Han har alltså världens bästa shettistam om man säger så lilla hingstungen.

Han skötte sig bra i ringen och kickade bakut bara en gång när jag kom för nära, haha. Dom har sådanna ttityder de där små hästarna. Poängen blev helt okej, 8 7 7 8 8 blev detoch det är ju bra med tanke på att han bara är en liten fölis fortfarande. Domaren tyckte han rörde sig bra och var välutvecklad och fin. Det han hade att kritisera var att han var lite tåvidd fram och hade ett sluttande kors men annars var det inga större poängteringar.


Och inte fan går det att ladda upp bilder på den här skitsidan! Min dator förtjänar en spark i arslet för den funkar som kattskit just nu...

Magnums Tävlingsdebut

Har hoppat Pay`n Jump med Magnum idag! 70 & 80 cm blev det. Han är så himla duktig! Han har vart så lugn och cool hela dagen! Han hade inga problem med att komma in i ett nytt ridhus bland nya hinder utan tuffade bara på som en stridsvagn. Vi rev 2.an i både 70 och 80. Vet inte riktigt varför men antagligen orkade han inte riktigt runt svängen eftersom hindret stod rätt nära väggen. Är super nöjd med honom iallafall! Hoppas på att kunna ta med honom på riktiga tävlingar snart! :D








Fina Magnum! <3

SM BRONS!!!!

Det blev ett SM Brons, igen!! :D Helt sjukt hur man kan vinna medalj i SM två gånger på raken! Sputnik har vart grym hela helgen och verkligen gjort sitt yttersta hela vägen! Bästa hästen han förtjänade verkligen den här medaljen!

Vi nollade nu i final rundan och slutade på fyra fel tillsammans med ett ekipage till och vi hoppade omhoppning om silvret och bronset och jag hoppade först. Hade alldeles för dålig koll på vägarna där och red låånga svängar och fick 2 tidsfel. Dessutom rev vi ett räcke som vi kom för snett på men det gjorde ju inget för jag visste att det skulle bli medalj redan innan jag gick in på banan så red inte så nogrant. Nu har jag och Sputnik 2 st Bronsmedaljer inomhus! En från -09 och en från -10! Så jäkla grymt!! :D


SM Omgång 2

Hann inte skriva om omgång två igår så får göra det idag istället. Vissa hinder var enorma! Trekombinationen (räcke-oxer-räcke) var sjukt stor! Innan jag startade så visade jag honom oxern i kombinationen och tänkte bara "Herre jävlar hoppas jag rider fort här så jag slipper se hur stor den faktiskt är!".

Rundan började på det värsta tänkbara sättet; vi rev första hindret! Jävla skit hann jag tänka och red sedan vidare. Sputnik ställde verkligen upp till 110 % och hoppade allt! Tre kombinationen kom vi fel in i men han tog i och räddade mig även där! Sedan var hinder tio en oxer-räcke kombination längs långsidan och jag tappade fokus helt och hittade inget avstånd så bakdelen var utanför hinderstödet ca 1 galoppsprång innan och jag kände bara hur jag gav upp, men Sputnik, den underbara ponnyn hävde sig över ändå och klarade kombinationen! Han är så jävla duktig och ställer verkligen upp för mig fastän jag sätter honom i skiten så många gånger! Vi klarade oss igenom med 4 fel och ligger för närvarande på en delad andra plats inför finalen idag!!! Helt sjukt otroligt duktig han är alltså!!! :'D

Vill passa på att tacka alla som stöttat oss under helgen och vi ska verkligen göra vårt bästa idag i finalen!
TACK!


Bild från omgång 1 i fredags! :)

SM dag 1!

Dagen har gått toppen! har hoppat två klasser, uppvärmningsklassen och SM omgång 1! Felfritt i båda! SM banan var verkligen inte lätt. Det var bara 4 felfria B-ponnyer av 41 st, o kat. C var det 13 felfria utav 56 ca. Så det kändes jäkligt bra att vara felfri idag och Sputnik hoppade jätte bra! Pigg och fin och lika positiv som han brukar! Underbara häst! <3


Bronsmedaljen

Idag åker vi mot Strömsholm och SM!! SMSMSMSMSM kan inte sluta skriva det ordet för jag har längtat som en idiot! Sitter och pillar på min och Sputniks Bronsmedalj från förra året och fan vad mycket den betyder för mig alltså. Jag har fått många medaljer förut från andra tävlinger, Galopp SM, DM KM osv. MEN just den här är från SM i hoppning och den känns så grymt mycket mer speciell än någon annan. På baksidan står det "SM Hoppning Inomhus Ponny Kat C 2009". Så jävla coolt alltså! :'D Jag får fortfarande rysningar när jag kikar på filmerna på youtube och blir så enormt taggad av snälla människor som önskar oss lycka till!

Nu kör vi! :D






Jag blir tårögd av stolthet när jag ser finalrundan!! <3

SM OM 4 DAGAR!!

Nu är det kväller redan kl. 4 om dagarna.. Vände mig och fyra minuter innan sista lektionen var slut och upptäckte att det redan mörknat ute! Har vart hemma i typ en timme nu och klockan är kvart över 7... Ska ut och rida Sputnik sen och de andra får nog vila tills efter SM. Undantag för Magnum dock som nog ska hopptränas på Onsdag. Vill kunna fokusera 100 % på SM så därför får de andra stå åt sidan den här veckan. Musse är ändå inte i något tävlingsflås för tillfället och Magnum är bara 4 år och dör inte av en veckas vila. :)

SM PÅ FREDAG FÖR I HELVETE!!!! Det har redan gått ett år sedan sist då vi tog en Bronsmedalj på inomhus SM i Ljungby. Härligt som fan var det! Vi Missade ju utomhus SM iår eftersom Sputnik fick kolik och opererades men vi får hoppas att det går bra trots att vi missade 3 månaders tävlingar i somras. Startar som nr. 44 av 56 i Omgång 1 så kommer ha gott om tid på mig att titta på några ekipage innan det blir dags för framhoppning. Banan har frusit här hemma nu så det får bli jogging i skogen fram tills det är dags!


Inomhus SM -09 <3


Kaxig as hell


Har en sådan härlig "fuck-off" känsla just nu så gjorde mitt bästa för att fånga den på bild!
Nya profilbilden på facebook kanske?

Jag e en riktig raggare, raggare, raggare och med min gamla 740 flyger jag fraaam!

Oh yes jag har gjort sverigeflaggor på naglarna iiigen! ;)

Bored

Jag är så trött och såå uttråkad just nu... Har sovit hela eftermiddan och har noll motivation till någonting förutom att kanske kasta mig över en godispåse när colan tagit slut.

Något skojj jag kan berätta är att jag hopptränade Magnum igår och han hoppade en oxer med en bakbom som låg på 90 (!). Duktig han är! Den 20 November är det en Pay`n Jump typ en kvart hemmifrån och då planerar jag att Magnum ska få göra sin tävlingsdebut! 70 och 80 cm tror jag blir lagom. Är han helt slut efter 70 cm så är det bara att skippa 80. Jag tror fan att det kommer bli skitbra! :)

Och som sagt, TAGGA SM NÄSTA HELG!!!!!


MAGNUM! <3

RSS 2.0