Överlevde flygresan...

...Och har vart hemma i över ett dygn nu. klockan är halv 3 på morgonen här i Sverige och jag kan inte sova, klockan är ju bara typ halv 9 på kvällen i USA! Tidsomställningen är jobbig men annars är det underbart att komma hem! Jag tycker alltid att det ar skönt att komma hem till sitt eget hem efter några dagar. USA är dock ett underbart land! Jag hade hur kul som helst medan jag var där. Vi grillade ute på sjön, badade, red, klättrade runt bland träd och linbanor i Catamount adventure park och en massa annat! Vi hann tyvärr inte med New York city fast det tycker jag inte gjorde så mycket. Jag trivs ju så bra på landet! ;)
Möttes av min underbara pojkvän på tågstationen. Efter att inte ha sett honom på 10 dagar så verkar håret ljusare, han längre och rösten annorlunda, men det är fortfarande samma underbara Jimmy! :D Sov hos honom och åkte till stallet senare idag.
Hoppade Sputnik för första gången sen operationen och hej vad det gick! Tror att han har saknat att hoppa för han var väldigt ivrig. När vi vände upp mot krysset första gången så kände man nästan hur tusen tankar for genom hela hästen. Alltså det är så svårt att förklara men han hade så roligt! Han älskar verkligen det här, min älskade superponny!
Tävling på Torsdag! Musse och Zabine hoppar LB och Mountain Horse Pony cup och jag hoppar LA med Musse och Sputnik. Tror att Sputnik kommer ha skitkul inne på banan! :)
<3

Sista dagen i USA

Idag ar det dags for hemgang till lilla Gronsakslandet Sverige. Ska faktiskt bli skont att komma hem. Har haft det superkul har men det ar som man sager "Borta bra, hemma bast" :) Aker ca kl. 4.55 svensk tid och landar 17.20 och tar sen taget hem till Nykoping! :) 

 

Hello from USA!

Hej!
Jag har det jatte bra har borta i USA! Vi har gjort allt mojligt roligt: shoppat, vart och klattrat i en aventyrspark, akt Jet Ski mm. Saknar sverige lite grann dock eftersom alla har har sina pojkvanner men min ar hemma. :( I need a boyfriend hug! Har fatt ett grymt flyt i min engelska sa det ar ganska latt att prata med folk.

Den har helgen var det SM hemma i Sweeeeden. Grat en skvatt igar, hade sa garna velat vara med. Men nu ar jag ju har istallet. Btw sa har jag helt glomt att ge rapporter om Sputnik! Vi rider honom normalt nu och Zabine haller igang honom medans jag ar borta. Det forsta jag ska gora nar jag kommer hem ar att aka till Vingaker och Guldsporrarna och hoppa en LA med honom! :) Kanns underbart, men hoppas att jag kommer ihag hur man gor bara. x) Bilder och mer detaljer kommer nar jag kommit hem och kan stava normalt!
Bye! 

Imorgon bär det av!

Imorgon smäller det! kl. 06.15 åker jag och Lisa tåg från Nyköping till Arlanda där vi sedan tar varsitt flyg mot USA! Det ska bli så grymt spännande nu när allt är ordnat! Åker 12.05 från Arlanda och landar 13.50 i London. 17.30 lyfter planet mot USA och jag landar ca. 20.35! Det blir en lång dag men det kommer att bli grymt spännande och otroligt givande. Men jag kommer sakna min lilla ängel till pojkvän, Jimmy! <3

Skolavslutning= SOMMARLOV!

Idag så var det skolavslutning på skolan! Jag och Lisa åkte dit igår kväll och sov över på varsin soffa i hus 11, sedan blev det upp med tuppen för att hinna fixa till sig. Panikshoppade en klänning igår också från Cubus. Såg halvt gravid ut så slängde på mitt midjeskärp med nitar på och vips så hade jag en snygg och lite rockig klänning! Tänk vad lite detaljer kan göra! :) Kommer sakna min klass under sommaren! Men får hoppas att vi kanske ses någon gång i sommar. Fick betygen för 1:an också!
Såhär såg det ut;
MVG Engelska A
MVG Svenska A
VG Matte A
MVG Kretslopp
MVG Arbetsliv Naturbruk
G Basmaskin Körning (Eftersom jag är världelös på att backa med släp haha)
VG Djurkunskap
MVG Datorkunskap
VG Estetisk verksamhet (Musik, haha lärde mig Love me Tender på gitarr bara för att få VG och jag kan den fortfarande! ;) )
Är jätte nöjd med betygen :)
Nu ska vi dra iväg och fira min lilla barndomskompis Jennie på hennes student! :D
Grattis på studenten Jennie! :D

Dressyrfinalen på Bullersta

jag har inte haft tid att uppdatera den senaste veckan eftersom mina lärare är så roliga så att de lägger massa prov sista veckan! Så har glömt att berätta och Dressyrtävlingen i Söndags. Red LC:2 och LB:1 på Musse. Var inte direkt nöjd med någon av ritterna då det var missar lite här och var men i LC:2 fick vi iallafall 70.35 % och kom 2.a. LB:1an gick super dåligt och vi fick bara ihop 63 %. Hittade inte takten och rythmen och var tjurig så ja, det sket sig. Men Musse var duktig iallafall och han har fått massage för sin muskulatur så nu får vi hoppas att han blir finare i ökningarna framöver. Hoppa det gör han ju så bra ändå :)
Innan jag glömmer att berätta det så hände det en liten incident på morgonen. ca. 45 min innan vi skulle åka så var jag påväg till stallet och hittar Zamantha och hennes kompis på grusvägen då de kom ridande på Rollex och Musse! Jag blev hysterisk och hästarna blev rädda för min moppe och kutade i kull galopp hem till stallet. Så Musse fick gå ett snabbjobb innan tävlingen eftersom Zamantha såklart inte hade en aning och att han skulle tävla den dagen. Fy satan vad arg jag var x)



I`m alive

Jag lever fortfarande och det hoppas jag att ni vet! Har haft en lång vecka med läxor och prov så har inte blivit mycket tid över. Hoppfilmen på Musse gick inte att lägga upp för att den var förstor vilket jag inte insåg föränn efter 3 försök.

Tränade dressyr på Musse igår och red igenom LB:1an för Ulla som bedömde oss. Fick träna på att ha Musse i lite högre form så som de ska gå i lite högre klassen och det fungerade lite sådär eftersom jag inte är ett dugg van vi det utan gärna vill ha honom ihopkrullad. Dessutom är Musse lite låst i sitt vänstra bakben vilken syns i ökningarna då han inte riktigt orkar skjuta på bakifrån. Vi får ta ut massören någon dag i veckan så att hon får kolla på det. fick ca. 71 % när jag red vilket är mycket bra. Jag har ju blivit så bortskämd med höga procent nuförtiden så jag måste passa mig lite och inte rida för slappt. Imorgon är det finalen i div. 3 dressyren och ÖSLR ligger delad 3.a. Musse är knoppad, duschad och alla sakerna är rengjorda så nu är jag taggad!

Idag har jag dessutom shoppat lite inför USA resan! Det blev en solskyddskräm som luktar cocosnöt, ett par glammiga ballerina, ett par shorts och så har jag kollat in en resväska som jag ska köpa nåndag när jag får tid. Lisa har även börjat planera vart vi ska åka och ett av ställena är en nöjespark som heter Six Flags! Det är bara 12 dagar kvar tills vi åker och jag är hur spänd som helst!







Bilder från Six Flags nöjespark!


USA i sommar!

Jag min lyckost har fått tillåtelse av mina föräldrar att följa med Lisa till USA i sommar! Eller vi åker redan den 17 Juni! Är hur taggad som helst men också lite nervös eftersom det blir min andra flygtur och jag ska resa helt själv och mellanlanda i London. Lisa åker en timme innan mig med ett direkt flyg men eftersom hennes plan var fullt när jag bokade mina biljetter så får jag åka till London först. Men hur spännande är inte det!? Jag som typ aldrig är utomlands! Fy helvete vilken upplevelse det kommer att bli alltså! :D
Lisa & Melody på Öknas maskeradhoppning i Lördags! Iklädd mina jockeykläder :)

RSS 2.0