Red bara en polle idag

Är nyss hemkommer från en trevlig Taco-kväll hos våra yngsta kusiner. Zamantha och Charlie har lekt så mycket så de sov som två stockar påvägen hem.

Red bara Magnum idag, Zabine red Sputnik och Zamanthas kompis Bella gick ner på knä, knäppte sina händer och bad att få rida Musse. När de gör sådär så går det ju inte att säga nej! Så Musse fick bara läromästare åt henne idag. Bella rider vanligtvis på Stjärnholms ridskola och hon och Musse kommer jätte bra överrens. Han behöver bara trava omkring och vara sig själv så är Bella lycklig. Musse, 7 år och läromästare haha! :)

Magnum red jag järnvägsrundan x2. Han skötte sig som vanligt kanoners och brydde sig inte ens om att vi mötte tåget. Längtar tills vi kan börja träna terräng! Han kommer vara så grym i terrängen eftersom han har ett stencoolt psyke och går fram överallt! Red lite lösgörande och försökte att samla ihop honom lite i galoppen. Än så länge så åker huvudet bara ner utan att det blir någon skillnad i rygginverkningen och längden på steget, men man får inte glömma att han fortfarande är ung och för att bara vara riden i 9 månader så är han så himla mogen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0